SOUS-VIDE ROSÉ KACSAMELL

A tökéletes sült húsok az exkluzív éttermek legfőbb ismérvei, ezek közül is az egyik legmeghatározóbb a kívül ropogós, belül zamatos és omlós Rosé kacsamell.

Ez a különösen ízletes gasztronómiai csemege az konyhaművészet alapműveltségéhez tartozik, mégis nagyon
kevesen tudják hogyan is kell igazán jól elkészíteni.
Sous-Vide Rosé Hízott Kacsamellünk ebben nyújt segítséget mind a tapasztalt nagykonyhai szakácsoknak, mind az otthoni lelkes műkedvelőknek, hogy alig 12 perc alatt, tökéletes Rosé
kacsamellet tálalhassanak a vendégeiknek, minimális ráfordított munkával.
Az eredményhez a közel 200 éves francia recept alapján készült gondos előpácolás, a hozzáadott saját készítésű
fűszerolaj, az előformázottság és kérgezés ad alapot, melyet csupán egy végső rövid hőkezelés
koronáz meg, akár sütőben, akár forró kacsazsírban.

Felhasználási javaslat:

A frissen felbontott kacsamellet vegye ki a vákuumtasakból, 250°C-on 12 perc sütés, majd pár perc pihentetés után tálalja

Összetevők:

Hízott kacsamell, szőlőmagolaj, barnacukor, só, kakukkfű

Tárolás:

0-3°C-ig bontatlan csomagolásban

Gyártja:

Cornwell Kft. – 6120 Kiskunmajsa, Árpád u. 27.

Minőségét megőrzi:

8 hét

Nettó súly:

~300g

Származási hely:

Magyarország

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia kJ/kcal:

1281 / 309 kcal

Zsír:

26,8 g

- telített zsírsavak:

7,3 g

Szénhidrát:

0,2 g

- cukrok:

0,03 g

Fehérje:

16,9 g

Só:

0,7 g