SOUS-VIDE FÜSTÖLT, HÍZOTT KACSAMÁJ

Termékeink prímása, konyhánk abszolút különlegessége a közel 200 éves francia recept alapján készült füstölt hízott kacsamáj, amelyet a legkiválóbb ételek közé sorolnak már évszázadok óta, így igazán pikáns kombinációt alkot a modern sous-vide technológia és a tradícionális francia gasztrokultúra.

Hidegen fogyasztva előételként, egy kiváló bor kísérőjeként is tökéletes választás,
vagy csupán, ha egy fenséges nassolnivalóra támad kedve, kacsamájunk meghálálja a belé vetett
bizalmat. Selymesen füstölt ízét a bükk-, és meggyfa forgácsából nyeri, amely tökéletesen
kiegészíti a hosszú fokhagymás pácolás édes ízét.

Fogyasztását önmagában és
ételkombinációkban is ajánljuk, és mivel a termék felbontás után azonnal fogyasztható, az
otthoni konyhák virtuózai is percek alatt egy feledhetetlenül ízletes különlegességgel várhatják
ínyenc vendégeiket.

Felhasználási javaslat:

A kacsamájat hidegen fogyasztva javasoljuk, felbontás után azonnal fogyasztható, utókezelés nem szükséges.

Összetevők:

Hízott kacsamáj, szőlőmagolaj. A pácban: tej, fokhagyma, borókabogyó

Tárolás:

0-3°C-ig bontatlan csomagolásban

Gyártja:

Cornwell Kft. – 6120 Kiskunmajsa, Árpád u. 27.

Minőségét megőrzi:

Nettó súly:

Származási hely:

Magyarország

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia kJ/kcal:

2335 / 567 kcal

Zsír:

59,8 g

- telített zsírsavak:

23 g

Szénhidrát:

0,2 g

- cukrok:

0,03 g

Fehérje:

7 g

Só:

1,1 g