SOUS-VIDE KOFITÁLT KACSACOMB

Élvezze a modern technológia és a klasszikus francia konyha fúzióját egy pazar konfitált kacsacombban.

A saját magunk által nevelt kacsákat a minőség jegyében kizárólag természetes
növényi alapú táppal tápláljuk, konyhánkban pedig 200 éves francia recept alapján állítjuk össze
pácaink ízesítését, hogy Ön a legkiválóbb minőségű és zamatú porhanyós kacsacombot
tálalhassa vendégeinek.

A modern sous-vide technológiának (vákuumtérben történő kíméletes
hőkezelés) köszönhetően, a hűtőből kivéve mindössze 12 perc alatt fenséges lakomát készíthet,
mely elrepíti a francia gasztronómia ízvilágába.

Felhasználási javaslat:

A frissen felbontott kacsamellet vegye ki a vákuumtasakból, 250°C-on 12 perc sütés, majd pár perc pihentetés után tálalja

Összetevők:

Hízott kacsacomb, kacsazsír, barnacukor, só, vöröshagyma, fokhagyma, csillagánizs, kakukkfű

Tárolás:

0-3°C-ig bontatlan csomagolásban

Gyártja:

Cornwell Kft. – 6120 Kiskunmajsa, Árpád u. 27.

Minőségét megőrzi:

8 hét

Nettó súly:

~300g

Származási hely:

Magyarország

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia kJ/kcal:

1654 / 400 kcal

Zsír:

38,4 g

- telített zsírsavak:

12 g

Szénhidrát:

0,2 g

- cukrok:

0,03 g

Fehérje:

13,5 g

Só:

0,42 g