SOUS-VIDE
SMOKED DUCK LIVER

Hidegen fogyasztva előételként, egy kiváló bor kísérőjeként is tökéletes választás,vagy csupán, ha egy fenséges nassolnivalóra támad kedve, kacsamájunk meghálálja a belé vetettbizalmat. Selymesen füstölt ízét a bükk-, és meggyfa forgácsából nyeri, amely tökéletesenkiegészíti a hosszú fokhagymás pácolás édes ízét. Fogyasztását önmagában ésételkombinációkban is ajánljuk, és mivel a termék felbontás után azonnal fogyasztható, azotthoni konyhák virtuózai … Read more

SOUS-VIDE DUCK LEG

A saját magunk által nevelt kacsákat a minőség jegyében kizárólag természetesnövényi alapú táppal tápláljuk, konyhánkban pedig 200 éves francia recept alapján állítjuk összepácaink ízesítését, hogy Ön a legkiválóbb minőségű és zamatú porhanyós kacsacombottálalhassa vendégeinek. A modern sous-vide technológiának (vákuumtérben történő kíméleteshőkezelés) köszönhetően, a hűtőből kivéve mindössze 12 perc alatt fenséges lakomát készíthet,mely elrepíti a francia … Read more

SOUS-VIDE ROSÉ DUCK BREAST

Ez a különösen ízletes gasztronómiai csemege az konyhaművészet alapműveltségéhez tartozik, mégis nagyonkevesen tudják hogyan is kell igazán jól elkészíteni.Sous-Vide Rosé Hízott Kacsamellünk ebben nyújt segítséget mind a tapasztalt nagykonyhai szakácsoknak, mind az otthoni lelkes műkedvelőknek, hogy alig 12 perc alatt, tökéletes Rosékacsamellet tálalhassanak a vendégeiknek, minimális ráfordított munkával. Az eredményhez a közel 200 éves francia … Read more